oriflame

This hashtag in English

Last updated 17w.

Oriflame Holding AG is a Multi-level marketing company that primarily sells beauty and personal care products. Oriflame was founded 1967 in Sweden by the brothers Jonas af Jochnick and Robert af Jochnick, and Bengt Hellsten. The head office of Oriflame is located in Schaffhausen, Switzerland, with a registered office in Stockholm, Sweden. Oriflame was traded on the Nasdaq Stockholm until being delisted on 17 July 2019.

The company has approximately 6,000 employees, 1,000 products and a turnover of over 1.3 billion Euro. Oriflame operates in more than 60 countries, where its beauty products are marketed by over 3 million Oriflame Brand Partners. Marketing and sales are done online: during 2019 96% of the company’s global orders were placed online, 55% of which were placed using mobile devices.

bedah katalog oriflame bulan Februari 2021
0
(BARU) THE ONE A-Z LIP BALM Ini lip balm terbaru oriflame buat bibir yg kering. Ibaratnya ini skin care nya bibir…
0
@PenikmatLibur @beauthingy Aku pake tender oriflame ngga ngaruh masa kakk😭
0
RT @OriflameMexico: ¿Sabías que en Oriflame utilizamos electricidad 100% renovable en todos nuestros sitios de producción y oficinas? Est…
10
@subtanyarl 1 face wash, Pure Skin Purifying Face Wash Oriflame (kulit berminyak dan berjerawat)
0
#oriflame #oriflamechile #cremadepies #cremaparapies #feetupadvanced #hidratatuspies Precio oferta 3500 Precio ca…
0
PRODUK BARU FEBRUARI 2021 AMBER ELIXIR MYSTERY EAU DE PARFUM Wewangian wanita terbaru dari Oriflame seri Eau de P…
0
Perasaan gue udh ga enak, di DM kating yang se UKM paduan suara. Kirain di tegur udh ga aktif ikut lagi. Eh taunya…
0
Jualan hoodie dan produk oriflame gak ada yang beli karena males aplot. Jadi disini yang mau beli bisa dm aku ya, n…
0
@1m_oriflame @noufsa30 @moon_gh700 اشتغلت معكم ماحصلت نسبه مثل ماتدعين خصومات فقط على بعض المنتجات وبعض العروض والا…
0
@mnoo10213 @1m_oriflame @moon_gh700 صادقه اصلا طريقتهم غلط بغلللط يقولون اشتري منتج بقيمة كذا وتدخلين شريكة والشراك…
0
@PenikmatLibur @beauthingy tendercare oriflame emg bagus bgt😭👍🏻
0
@christian_evan4 Tendercare oriflame, scarlet whitening, rajin scrub
0
Produk - produk oriflame di bulan Februari yang under 100k check😍😋
1
RT @cochochiepz: Produk - produk oriflame di bulan Februari yang under 100k check😍😋
1
تصاااريح الشركه في السعوديه 🚨🚨💵
0
Nyetok produk di Oriflame? 🤔
0
Урдах ажлаа амжихгүй байхад дэлхийн топ компаниудаас ажлын санал ирээд байхын. Oriflame..Amway..Herbalife 😂😂😂
0
@subtanyarl 300/350k oriflame
0
@PenikmatLibur @beauthingy Aku team tendercare Oriflame😭
0
@erigganewmoney Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount fro…
0
erigganewmoney Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount from…
0
@orla_mide Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount from now…
0
@basseymoh_ @Alex_Houseof308 Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a…
0
@OssaiFavourite @LadyGrasha Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a…
0
@UthmanInuwa Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount from n…
0
@ibkfaj_ Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount from now t…
0
@toolzbeib Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discount from now…
0
@SympLySimi @Olahmy02 Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a discou…
0
@Akinjoshua2017 @oyimzy Get these awesome perfumes and other beauty products from Oriflame Sweden. I'm doing a disc…
0
@ohmybeautybank Larissa > bkin jerawat cepet mateng dan kering mngelupas (-) bikin kulit sekitar jd kering jg Orifl…
0
Μόλις δημοσίευσε μια φωτογραφία @ Oriflame on line beauty products xrusa stergiadou
0
#oriflame #oriflameazerbaijan #parfum #etir #3_fevral_2021
0
@JUALAN_BASE Ada dari oriflame nder yuk dm
0
New catalogue out now😍😍😍
0
@botorthot "COORDINATOR" OHO, patrzę a tam Oriflame 😆
0
Skincare is crucial. Makeup is a choice. Make good choices. #theONE #Oriflame
10
Indice de Publicaciones
2
Love Potion | Orinet | Oriflame Independant Consultants
4
El blog de Carmen Rodriguez y Oriflame: Nuevos aires, Nuevas tendencias
2
Elige el que mas te gusta
2
I L♡ve Nature by Oriflame Cosmetics ❤MB
0
Volare Eau de Parfum by Oriflame
3
Indice de Publicaciones
3
Parfum All or Nothing Oriflame - Apresentado por Rita Pereira
2
CC Hair Hair X by Oriflame Cosmetics❤MB
0
oriflame Pinterest Ideas
  • oriflame products 2019
  • oriflame business
  • oriflame products
  • oriflame beauty products
  • oriflame logo
  • oriflame wallpaper
  • oriflame perfume
Jul 14, 2020 16:11
Image
OPEN PO JULI🔥 moreinfo/order/join/wa➡️ 081326392506 atau klik link wa di bio☝🏻☝🏻 #lfl💛 #lff❤ #likeforlikes #oriflame #oriflamejakarta #oriflamebekasi #oriflamebanjarnegara #oriflamesumatera #oriflamekalimantan #bisnissimple #bisnisonline #lowongankerja #joinbisnis #bisnisfleksibel #bisnisanakmuda #promo #skincare #bodycare #makeup #creamglowing #bedak #lipstikmatte #lovingcare #serum #liptintpromo #liptint #isyanasarasvati #theoneipop #liptintoriflame #optimals
3
0
#oriflamejakarta #bodycare #oriflame #bisnissimple #bedak
Jul 14, 2020 16:11
Image
Siapkan tas belanjamu Sayangi bumi kita #oriflamechangelife #oriflame
0
0
#oriflamechangelife #oriflame
Jul 14, 2020 16:11
Image
✨Güvenle temizlik için Doğru adres tabiki #huncalife TEMMUZ kataloğu indirimli fiyatları ile 🙋‍♀️ #huncalife #sağlık #güzellik #bakım #temizlik #alışveriş #onlinealışveriş #sanalmarket #indirim #kazanç #network #avon #amwaytürkiye #lea #biobelinda #homekozmetik #farmasi #oriflame #ersağ #bilgiiçindm📥 #siparisicindm📩
3
0
#network #lea #amwaytürkiye #farmasi #sağlık
Jul 14, 2020 16:11
Image
Siapkan tas belanjamu Sayangi bumi kita #oriflamechangelife #oriflame
0
0
#oriflame #oriflamechangelife
Jul 14, 2020 16:11
Image
Siapkan tas belanjamu Sayangi bumi kita #oriflamechangelife #oriflame
0
0
#oriflame #oriflamechangelife
Jul 14, 2020 16:12
Image
Мой доход уже 18тр, и эта цифра будет только расти🔝🔝🔝 Научу как выйти на такой или больше доход, через интернет. #работавинтернете #работадома #работавкайф #LvLup #oriflame #faberlik #бизнесонлайн #млм
1
0
#oriflame #lvlup #faberlik
Jul 14, 2020 16:12
Image
*MILK & HONEY GOLD NOURISHING HAND & BODY CREAM* Perawatan kulit badan yang terbuat dari _ekstrak susu dan madu_ yang menutrisi dan merawat kulit Cara pake nyaa jugaa sama kek pake body lotion gituuu, Ini tuhh tekstur nyaa lebih creamy dari body lotion, Tapi nggak lengket di kulitt Wangi nya enak bangeett Aroma nyaa menenangkann gituu Teruuss manfaat nyaa banyakk bangeett Selain untuk melembabkan dan melembutkan kulit, Jugaa ampuh bangeett buat memudarkan bintik hitam bekas lukaa dann stretch mark, Pluuss mencerahkann kulit jugaa ✨✨ Isi nyaa 250 ml, gedhee bangeettt Awet untuk pemakaian 3-4 bulanan Kode produk 31602 Harga normal 155 RIBU DISKON jadi *CUMA 99.900 AJA* #oriflame #oriflameindonesia #oriflamepromo #oriflamesweden
0
0
#oriflameindonesia #oriflame #oriflamepromo #oriflamesweden
Jul 14, 2020 16:12
Image
Siapkan tas belanjamu Sayangi bumi kita #oriflamechangelife #oriflame
0
0
#oriflame #oriflamechangelife
Jul 14, 2020 16:12
Image
#عروض_يوليو فاكرين يا بنات sun zone اللى هو اقوى صن بلوك 🤨من وجهه نظرى دلوقت تتطور ونزل بنسخه معدله 💪🤩🤩 #sun360 نازل بأقوى ٣ منتجات :👍 _كريم الحمايه من الشمس للبشره الحساسه بعامل حمايه ٥٠ _ لوشن الحمايه من الشمس بعامل حمايه ٣٠ _ كريم الحمايه من الشمس للاطفال بعامل حمايه ٥٠ وده مستخرج من القطن الشمالى 🌾وتوت الكود بيرى🍇 اللى بيحتوا على نسبه عاليه من فيتامين E- A- C والبوليفينول اللى بيحمى البشره بدرجه عاليه جدا🧐 من اشعه الشمس الضاره دا غير: _ أن البشره تمتصه بسهوله _ لا يتسبب فى انسداد المسام _ تم اختباره من قبل أطباء الجلد _ حمايه من التلوث _ يحمى البشره من الجفاف _ ضد الماء والعرق نازل بخصم عااااالى جدا 💰💃💃 متفوتوش العرض ده 🔥🔥🔥 #summer #sun #protection #oriflame #you #beautiful #smart #fun #makeup #makeuptutorial #beauty #beautiful #woman #women #girl #eyes #brows #makeupartist #primary
3
0
#oriflame #makeupartist #beauty #makeup #smart
Jul 14, 2020 16:12
Image
Dm for price..#Cleansing &toner#oriflame
3
0
#cleansing #oriflame